Adalmo col·labora amb el Col·legi oficial de Dentistes de Balears gestionant els residus sanitaris.

La legislació actual estableix la necessitat que els centres generadors de residus sanitaris comptin amb un gestor autoritzat per poder exercir la seva activitat. Adalmo posa a disposició dels seus clients la documentació necessària per a complir la legislació vigent en aquesta matèria.

Adalmo compta amb l’autorització de gestor de residus sanitaris catalogats com a residus dels grups II i grup III, entre els quals es troben els produïts pels dentistes com són agulles d’anestèsia i d’irrigació, instrumental d’endodòncia, fulles de bisturí, agulles de sutura, sondes d’exploració, restes de biòpsies i restes tissulars, ejectors de saliva, cànules d’aspiració quirúrgiques, cotó, gases, pitets, entre d’altres. Així mateix subministrem les bosses, contenidors o qualsevol altre suport per al correcte condicionament dels residus. A més disposem de la nostra pròpia planta de tractament de residus sanitaris.

Confia en la principal empresa del sector amb més de 50 anys d’experiència, i consulta amb els nostres tècnics en sanitaris@adalmo.com

Subscriure's al nostre butlletí