Adalmo col·labora en el 'IIITraditional Tattoo & World Culture Festival' gestionant els residus sanitaris

Pells tenyides fins a l’últim centímetre, els dibuixos més inversemblants i els orígens ancestrals de la cultura del tatuatge s’han reunit aquests dies a Calvià. El recinte firal de Santa Ponça ha acollit des del 17 al 24 de maig la tercera edició del Traditional Tattoo & World Culture Festival, un esdeveniment internacional que pretén ser una mostra de cultures i tatuatges tribals indígenes a nivell internacional. El Festival ha reunit durant vuit dies a prop de 200 tatuadors i més de 6000 visitants, programant-conferències, exposicions, projecció de documentals, etc.

Adalmo va realitzar el lliurament de 150 dipòsits d’1 litre homologats per a residus sanitaris del grup III, com són les agulles de tatuatge.

La legislació actual estableix la necessitat que els centres generadors de residus sanitaris comptin amb un gestor autoritzat per poder exercir la seva activitat. Adalmo posa a disposició dels seus clients la documentació necessària per a complir la legislació vigent en aquesta matèria.

Adalmo compta amb l’autorització de gestor de residus sanitaris catalogats com a residus dels grups II i grup III, entre els quals es troben material de cura, guixos, material tallant i punxant, sang i hemoderivats, vacunes, cultius, medicaments citostàtics i citotòxics, etc. Així mateix subministrem els contenidors, garrafes o qualsevol altre suport per al correcte condicionament dels residus.

A més disposem de la nostra pròpia planta de tractament de residus sanitaris en el nostre centre de Ses Veles. Comptem amb l’equip adequat i un personal altament capacitat, així que evita sancions i consulta amb els nostres tècnics en sanitaris@adalmo.com

Subscriure's al nostre butlletí