Adalmo segueix apostant per la cultura col•laborant amb el FESTIVAL MALLORCA JAZZ SA POBLA.

Més de 5.000 persones han gaudit a l’agost d’aquesta especial 25a edició del Mallorca Jazz Sa Pobla. Una edició carregada d’energia, bona música i molt bon jazz.

Adalmo va estar en la presentació del Festival Mallorca Jazz sa Pobla, amb la presència de l’Alcalde i el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de sa Pobla, el nostre company Pep Febrer i altres representants de patrocinadors de l’esdeveniment.

Convertit ja en la trobada de referència i el més veterà de les Illes, el Festival Mallorca Jazz Sa Pobla ha aconseguit en aquesta edició el seu primer quart de segle d’història. Una 25 edició que ha acabat configurant un perfil femení, ja que en les quatre principals jornades que el constitueixen, la dona ha estat la protagonista: Cyrille Aimée, Catherine Russell, Mariola Membrives, i la representació local amb la Glissando Big Band.

També hem gaudit de diversos concerts off festival, seminaris, tallers, complint-se els objectius d’un projecte educatiu que aposta per nous valors dins la música del segle XXI.

L’any que ve més i millor!

Subscriure's al nostre butlletí