ESPECIAL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT: UNA SOLA TERRA

Cada any, des del 1974, el Dia Mundial del Medi Ambient se celebra el 5 de juny amb la participació de governs, empreses i ciutadans en un esforç global per abordar els problemes ambientals més urgents. Aquest any el Dia Mundial del Medi Ambient se centra en l’emergència climàtica amb el lema “Una Sola Tierra”.

Una Sola Terra va ser el lema de la Conferència d’Estocolm de 1972, en la qual es va acordar l’establiment del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA). Cinquanta anys després, quan la triple crisi planetària continua posant en perill el nostre planeta —el canvi climàtic, la pèrdua de biodiversitat i la contaminació— el lema continua sent pertinent.

La campanya evidencia l’escalfament global accelerat i l’escassa capacitat d’adaptació de les persones i la natura. D’altra banda, la pèrdua d’hàbitat ha impactat més d’un milió d’espècies, en perill d’extinció. Unit a això, la contaminació ambiental impacta de manera negativa i radical a l’aire, terra i aigua.

Amb aquest especial volem conscienciar sobre aquestes problemàtiques, fomentant la protecció i restauració del nostre entorn mitjançant l’execució de diverses accions, com el nostre nou projecte de Zero Residu.

Per Adalmo la sostenibilitat social i ambiental són elements essencials i en aquesta línia treballem internament, posant en pràctica als nostres centres el maximitzar la valorització dels residus, adoptant mesures per a la seva reutilització i evitant el seu dipòsit en abocador, contribuint a aconseguir els nostres Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

I per acabar… recordem que a l’univers hi ha milers de milions de galàxies, a la nostra galàxia hi ha milers de milions de planetes, però Planeta Terra, només en tenim un!

Subscriure's al nostre butlletí