Noves instal·lacions a Can Valero

Fa un parell de setmanes ho anunciem en xarxes socials, durant el mes d’agost hem estat renovant les nostres instal·lacions de Can Valero i ja pots venir a visitar-nos. En Adalmo fa 50 anys que treballam pel medi ambient i la correcta gestió de residus, per això, anam actualitzant regularment el nostre espai de treball i instal·lacions per poder oferir-te un millor servei i optimitzar els recursos i el teu temps.

Les noves instal·lacions proporcionen més efectivitat i comoditat en el lliurament de materials, a més de facilitar el tracte amb el particular i els autònoms. Com sempre recollim tot tipus de metalls: ferralla, ferro, acer, llautó, cablejat, alumini, biguetes, bateries, maquinària obsoleta o en desús… Paguam el màxim i al comptat.

Si no pots venir a dur-ho a les nostres instal·lacions tenim una flota de camions habilitada per poder anar a recollir-ho en qualsevol lloc de Mallorca. Fent clic en la imatge pots escoltar la darrera campanya de ràdio. 

Qualsevol dubte que tinguis sobre la gestió de residus de la teva empresa pots consultar-nos-la aquí. Treballem amb residus sanitaris, residus perillosos, recuperem metalls i serveis ambientals.

Subscriure's al nostre butlletí