Adalmo assisteix al I Congrés Nacional Reciclatge de RAEE

Avui ha començat el Primer Congrés Nacional de Reciclatge de RAEE al municipi malagueny d’Antequera, al qual han assistit el nostre Director de Desenvolupament Corporatiu i Director Tècnic.

Organitzat per OfiRaee, plataforma informàtica que agrupa els 8 Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada de Productor (SCRAP) de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE), el Congrés Nacional de RAEE té com a objectiu difondre i posar en valor el paper que juguen els diferents agents en la gestió dels RAEE, així com analitzar el RD 110/2015 i els reptes que el sector afronta per aconseguir els objectius que s’estableixen.

Sota el lema, “Compromesos amb el medi ambient”, aquesta iniciativa té també una dimensió ciutadana, tractant de respondre a la creixent preocupació i exigència per part de la població en matèria de reciclatge electrònic i l’economia circular en el seu conjunt.

Ponents del màxim nivell exposaran en les diferents taules i panells les característiques de la responsabilitat dels productors d’aparells elèctrics i electrònics i de la distribució d’electrodomèstics, així com l’activitat de les instal·lacions de reciclatge (com Adalmo) i altres matèries d’interès per al sector dels RAEE (trasllat i transport de residus, normativa mediambiental, activitats de conscienciació i sensibilització, etc.).

A la web: www.congresonacionalraee.es i a les xarxes socials s’anirà facilitant informació diàriament: @Congresoraee  / Congreso-Nacional-RAEE

Subscriure's al nostre butlletí