Adalmo ha continuat amb la seva activitat a primera hora d'avui

08 d’octubre de 2015. a conseqüència dels fets esdevinguts durant la tarda d’ahir i com a resposta al manifestat per diferents mitjans de comunicació, des de la direcció d’ Adalmo ens veiem en la necessitat de fer el següent comunicat i aclarir alguns detalls de l’ocorregut: 

Ahir al capvespre, sobre les 19.00h i una vegada acabada la jornada laboral, es va produir un incendi fortuït al pati exterior de les instal·lacions que Adalmo té a l’Àrea Empresarial Ses Veles, en el municipi de Bunyola. Les causes del mateix, fins al moment desconegudes, s’estan investigant.

Per les característiques del material, l’incendi va provocar una intensa fumera que es podia veure des de diversos quilòmetres a la rodona, causant la més que comprensible alarma.L’incendi no es va estendre a altres zones d’ Adalmo ni es va multiplicar a parcel·les alienes a la propietat. 

Adalmo va activar immediatament el pla d’autoprotecció de les seves instal·lacions i es va coordinar amb bombers i les forces i cossos de seguretat de l’Estat per mitigar les possibles conseqüències de l’incident. En cap cas hi ha hagut que lamentar danys en la infraestructura, maquinària i, ni molt manco, d’índole personal pel que l’activitat d’ Adalmo s’ha restablit amb normalitat durant el matí d’avui dijousDes d’Adalmo demanam les més sentides disculpes a tots aquells que s’hagin pogut veure afectats per l’incident, per les molèsties causades i l’alarma generada. Així mateix, des d’Adalmo volem agrair la ràpida actuació dels bombers, dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, que van ajudar al fet que les conseqüències de l’incendi no anessin a majors. 

Sobre AdalmoAdalmo, amb gairebé 50 anys d’història, és pioner a les nostres Illes amb la implantació de sistemes de tractament de residus adaptats a les particularitats de l’àmbit territorial en el qual ens trobem, on destaca una important activitat turística i de serveis que viu del territori i paisatge com a motor econòmic. Aquest fet ha quedat de manifest amb els diversos premis i reconeixements obtinguts per l’empresa al llarg de la seva dilatada trajectòria. Tot això, juntament amb l’esforç i professionalitat dels seus treballadors, han fet de la nostra empresa una companyia capdavantera i referent al mercat de la gestió de residus i serveis ambientals en les Illes Balears.

Subscriure's al nostre butlletí