Adalmo participa a la 36ª PALMA INTERNATIONAL BOAT SHOW

Acaba la 36ª edició d’aquest saló nàutic al Moll Vell de Palma amb 270 empreses i prop de 600 embarcacions, el que suposa la xifra més alta de participació des dels seus inicis.

Adalmo ha col·laborat amb l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), organitzador de l’esdeveniment, aportant informació sobre la gestió de residus produïts en la embarcacions.

D’aquesta manera es vol reduir al màxim l’abocament dels residus als mars, i fomentar les bones pràctiques a tots els nivells, des del subministrament i els serveis, fins al manteniment i l’activitat esportiva al mar i al port.

L’activitat portuària genera un elevat nombre de residus no perillosos i perillosos, tant líquids (aigües de sentina, llots, oli brut, gasoil brut, aigües brutes de rentat de tancs, etc.) com sòlids (restes orgàniques, plàstics diversos, fusta, runes, draps impregnats en oli, filtres usats, etc.).

Adalmo, a través d’aquesta campanya, cerca conscienciar i sensibilitzar els usuaris dels ports esportius perquè realitzin una bona gestió dels residus en el medi marí, aportant solucions a la comunitat d’usuaris d’embarcacions esportives.

Subscriure's al nostre butlletí