Adalmo participa al primer Smart Island World Congress

El primer congrés mundial d’illes intel·ligents, que s’ha celebrat els dies 20 i 21 d’abril a Calvià, ha rebut més de 1.000 visitants, 95 ponents i experts nacionals i internacionals, així com representants de més de 120 illes de tot el món, com Maldives, Jamaica, Cuba, Malta, República Dominicana, Maurici, Còrsega, Bali o Puerto Rico, entre d’altres.

El certamen vol ser un punt de trobada entre governs, ciutats i empreses davant el repte de cercar noves eines i serveis que responguin a les necessitats i peculiaritats de ser una illa.

Aquesta primera edició del Smart Island World Congress, organitzat per Fira de Barcelona, ​​l’Ajuntament de Calvià i el Consell de Mallorca, ha tancat amb gran èxit de participació i situant a Calvià al mapa de referència del món Smart. Entre les empreses participants, destaquen companyies com Microsoft, Fiware, Grup Etra o Meliá Hotels and Resorts.

Durant els dos dies que ha durat el congrés, els participants han debatut sobre els reptes que afronten diàriament les illes de tot el món, com ara la població flotant, la connectivitat, el proveïment de productes o energia, l’estacionalitat o la sostenibilitat.

El nostre Director de Desenvolupament Corporatiu i Director tècnic han assistit al taller sobre projectes i iniciatives realitzats en diferents illes europees.

Subscriure's al nostre butlletí