Adalmo patrocina el XV Torneig Benèfic de Golf Renault

Els dies 13 i 14 de juliol, el camp de Golf Son Antem de Llucmajor va acollir un cop més un dels tornejos més importants de l’any pel que fa a golf es refereix: el Torneig benèfic Renault Llucmajor, en què Adalmo ha aportat el seu gra de sorra a favor de ADAA.

La XV edició del torneig ha marcat un rècord d’inscripcions amb més de 200 jugadors als quals cal afegir 100 del PRO-AM que es va celebrar el dia anterior, aconseguint un nou rècord de recaptació: més de 58.000 euros gràcies a empreses col·laboradores, jugadors i els més de 400 assistents al sopar de gala en què es van lliurar els premis.

La recaptació de l’esdeveniment es destina íntegrament a l’associació ADAA d’ajuda a l’acompanyant del malalt. Aquesta associació s’ocupa des de fa 16 anys del trasllat i manutenció fora del seu lloc de residència de persones malaltes i els seus acompanyants per rebre tractaments que no es poden oferir en els hospitals de les nostres illes. La mitjana d’estades en els seus habitatges és de 35 dies i un total de 8.000 estades per any. La mitjana anual és de 203 famílies allotjades/any, per dormir, descansar, menjar… Poder, en definitiva, portar una vida una mica més còmoda acompanyant els seus familiars malalts.

En aquesta ocasió la parella guanyadora ha estat la formada per Pedro Manjón i Lluís Julve, amb una puntuació Scratch de 39 punts. En classificació handicap, els guanyadors han estat Jordi Portell i Pedro Munar, amb 46 punts.

Subscriure's al nostre butlletí