Adalmo, patrocinador dels Siurells de Plata d'Última Hora 2022

Esforç, valor, excel·lència, treball i compromís són només algunes de les paraules que es van pronunciar dijous passat durant la gala de lliurament dels Siurells de Plata 2022 i el d’Honor Pere A. Serra d’Ultima Hora. Uns guardons amb què es reconeix persones i entitats de Balears la tasca de les quals impacta de forma positiva en el conjunt de la societat.

L’actriu Queralt Albinyana va ser l’encarregada de conduir l’acte celebrat a Son Termes on van assistir més de 300 persones entre autoritats, premiats i representants de diferents àmbits de la societat.

Es va distingir amb els Siurells de Plata a Alicia Sintes, al capdavant del Grup de Física Gravitacional de la UIB, que va rebre el de la Iniciativa Científica; el de la Iniciativa Social i Ètica va ser per a la Fundació Banc d’Aliments; Sa Xerxa, que cada any organitza la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Balears, va recollir el de Valors Culturals; i la Fundació Miquel Jaume Palma Futsal el de Valors Esportius; la Iniciativa Mediambiental es va lliurar al Gremi de Margers; el d’Actualitat el va rebre la Facultat de Medicina de les Illes Balears; i el d’Honor Pere A. Serra es va lliurar al Museu Sa Bassa Blanca.

El director general d’Adalmo, Joan Alba, membre del jurat, va lliurar el Siurell de Plata Actualitat al degà de la Facultat de Medicina de la UIB, Miquel Roca, de les aules de les quals va sortir la primera promoció al juny d’aquest any.

D’aquesta manera, a Adalmo ens sumem a Última Hora no només en defensa dels valors mediambientals de la nostra terra, sinó també dels valors culturals, socials, científics i esportius de la societat balear.

Subscriure's al nostre butlletí