Adalmo, patrocinador dels Siurells de Plata d'Última Hora

Esforç, valor, excel·lència, treball i compromís són només algunes de les paraules que es van pronunciar dijous passat durant la gala de lliurament dels Siurells de Plata 2021 i el d’Honor Pere A. Serra d’Ultima Hora. Uns guardons amb què es reconeix persones i entitats de Balears la tasca de les quals impacta de forma positiva en el conjunt de la societat.

L’actor Fèlix Pons va ser l’encarregat de conduir l’acte celebrat a Son Termes on van assistir més de 300 persones entre autoritats, premiats i representants de diferents àmbits de la societat.

Es va distingir amb els Siurells de Plata a l’empresa Sanifit que va rebre el de la Iniciativa Científica; el de la Iniciativa Social i Ètica va ser per a Tomeu Suau; Miquel Àngel Sancho va recollir el de Valors Culturals; i Mavi Garcia el de Valors Esportius; la Iniciativa Mediambiental es va lliurar al Parc Nacional de Cabrera; el d’Actualitat el va recollir Eugenia Carandell, directora assistencial de l’IB-Salut, per la campanya de vacunació contra la COVID-19; i el d’Honor Pere A. Serra es va lliurar a Miquel Fluxá, president del Grup Iberostar.

El director general d’Adalmo, Joan Alba, membre del jurat, va lliurar a Maria Francesca López el Siurell de Plata Iniciativa Mediambiental al Parc Nacional de Cabrera, que compleix 30 anys d’existència i n’és un exemple de gestió.

D’aquesta manera, a Adalmo ens sumem a Última Hora no només en defensa dels valors mediambientals de la nostra terra, sinó també dels valors culturals, socials, científics i esportius de la societat balear.

Subscriure's al nostre butlletí