ADALMO revaloritza els teus residus i els converteix en diners

Necessita desfer-se d’aquells estris que té al seu traster? Ha de buidar una nau industrial? No sap què fer amb tot allò que li és inservible? Adalmo és la solució. I és que és molt possible que entre tots aquells trastos es trobin metalls que Adalmo li compra al millor preu del mercat. Des d’un remolc, cables d’electricitat, aixetes, passant per retallades de bigues o d’alumini, o fins i tot bateries de cotxe. Per què seguir guardant si pot obtenir uns diners?

Adalmo posa a la seva disposició la Planta de recuperació de metalls de Can Valero, una instal · lació amb fàcil aparcament situada al Polígon amb el mateix nom al Carrer Josep Antoni de Cabanyes nº 24 de Palma. Allà podrà vendre tota mena de metalls, com ferro, alumini, acer, coure, llautó, etc. A més de fer-li la millor valoració, Adalmo es compromet a pagar-li en mà, en metàl · lic i al moment.

Té camions vells, maquinària, bigues o altres elements de grans dimensions que li impedeix traslladar pels seus propis mitjans? No es preocupi! Adalmo disposa de camions de diferents dimensions i capacitats, proveïts de grues per arribar fins on altres no arriben. Després de taxar el material que vostè vol vendre, un camió passarà a recollir el residu sense que s’hagi de preocupar de res.

En Adalmo també li donem un cop de mà en les obres i demolicions. Per això li facilitem contenidors per a la recollida de metalls i altres residus ajudant-lo en els seus desmuntatges industrials. Demani’ns valoració dels seus treballs sense compromís, segur que sortirà guanyant.

Té altre tipus de residus que no sap què fer amb ells? Necessita assessorament? Cap problema, en Adalmo li subministrem tot tipus de contenidors de 1 a 40 metres cúbics, sempre assegurant els millors preus del mercat. Adalmo és la resposta global a les seves necessitats en materia de residus i amb les màximes garanties mediambientals.

Subscriure's al nostre butlletí