Adalmo s'adhereix a la iniciativa solidària "Per una bona causa"

A causa de la crisi social sorgida com a conseqüència de la COVID-19, vam decidir participar en una iniciativa solidària de l’Associació Balear de l’Empresa Familiar (ABEF).

L’acció Per una bona causa ha consistit en crear un punt de recollida d’aliments i de productes d’higiene personal de primera necessitat al nostre centre de Ses Veles, per poder ser donat al Banc d’Aliments de Mallorca, una organització sense ànim de lucre quina missió és cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació de la població resident.

Adalmo ha donat aliments per distribuir-los a les entitats socials que vetllen per les famílies més vulnerables, així com 2 ordinadors portàtils nous a CEIP Verge de Lluc, escola on la bretxa digital ha fet estralls durant aquesta pandèmia, amb l’objectiu que a les classes tinguin els recursos necessaris per poder seguir amb la seva formació curricular.

Gràcies als treballadors i empreses col·laboradores per la seva aportació a aquesta campanya i ajudar a pal·liar els efectes devastadors que està tenint aquesta pandèmia en els sectors més vulnerables.

#EstoNOtienequePARAR #EmpresaFamiliarComparte #DamoslaCara

Subscriure's al nostre butlletí