Adalmo s'adjudica la gestió de residus sanitaris de ENAIRE a Palma

L’entitat pública empresarial Aeroports Espanyols i Navegació Aèria que gestiona la navegació aèria a Espanya, adscrita al Ministeri de Foment, adjudica a Adalmo el contracte de gestió de residus sanitaris del ACC de l’Aeroport de Palma de Mallorca durant el 2019.

Aquests residus sanitaris generats en l’activitat del Centre de Control de Trànsit Aeri són recollits en recipients homologats, degudament identificats i etiquetats per a cada un dels tipus de residus a gestionar, i traslladats mitjançant vehicles autoritzats a la nostra Planta de tractament de residus sanitaris.

ENAIRE és el gestor de navegació aèria d’Espanya, controlant més de 2 milions de quilòmetres quadrats d’espai aeri. El trànsit aeri atès per ENAIRE, 2 milions de vols, transporta més de 250 milions de persones cada any. A través dels seus cinc centres de control, 21 torres i una completa xarxa d’infraestructures i equipaments aeronàutics, presten els serveis de trànsit aeri de control d’àrea, aproximació i aeròdrom, així com els d’informació de vol, alerta i assessorament.

En Adalmo ens esforcem en mantenir un alt nivell de servei reduint al màxim l’impacte ambiental, afavorint una gestió adequada per donar compliment a la legislació vigent en aquesta matèria.

Subscriure's al nostre butlletí