Ara més fàcil i còmodo a Can Valero

Durant s’estiu vàrem estar renovant ses instal·lacions de Ca Valero. Portem 50 anys en es sector i treballem diàriament per optimitzar es procés de sa gestió de residus i s’atenció al client, adaptant-nos sempre a sa normativa. Un dels pilars de Adalmo és sa gestió de metalls: revaloritzem tot tipus de ferralla, fèrrica o no (alumini, coure, bronze, llautó, plom, etc.).

Si tens a casa restes d’aquests metalls o en es teu treball necessites desfer-te d’ells, pots durlos i et paguem es màxim i al comptat. Posem a sa teva disposició sa nostra renovada Planta de recuperació de metalls, situada al Carrer Josep Antoni de Cabanyes nº 24 del Polígon de Can Valero a Palma.

Es procés és molt senzill, s’inicia amb sa recepció i es pesat del material a ses nostres bàscules, calibrades per laboratori certificat. Si portes ferralla de ferro podràs passar a sa zona de descàrrega al pati exterior perquè hi dipositis el material

Si portes bateries de plom usades, cablejat, o altres metalls no fèrrics pots deixar es teu vehicle a sa zona de pàrquing habilitada al pati per facilitar-te sa descàrrega. A s’interior de sa nau disposem d’una nova bàscula digital per al pesat d’aquest material no fèrric.

Posteriorment es nostre personal revisarà i classificarà es material. Disposem d’un equip professionalitzat i altament tecnificat per segregar ses diferents ferralles per materials i qualitats, així com els equips i maquinària per tractar-les aplicant processos de transformació físics (tall, cisellat, premsat i empaquetat, etc.) o altres mitjans (separació magnètica, cribratges).

Finalment és el moment de formalitzar sa transacció en sa moderna recepció, més àmplia i còmoda. Et paguem en efectiu i al moment al millor preu del mercat, i ens encarreguem de tractar es metall lliurat per reciclar i que pugui tornar de nou a sa indústria.

Si tens algun dubte de com fer-nos arribar les restes de ferralla, contacta’ns i t’ho expliquem o passem a recollir-lo.

Subscriure's al nostre butlletí