Arriba la 13a Adalmo Mitja Marató Pollença!

Per fi hi ha data confirmada, el dissabte 13 d’abril es celebrarà la XIII edició de la Adalmo Mitja Marató de Pollença, una prova important en la qual, ja des dels seus inicis, han participat atletes de renom, tant locals com nacionals i internacionals, que han dotat aquesta cursa de gran prestigi.

Cada any s’ha anat consolidant i ha augmentat de manera exponencial el nombre de participants, col·laboradors i voluntaris. En l’última edició hi va haver una participació d’uns 950 atletes, un 18% d’aquests eren de l’estranger (Anglaterra, Suïssa, Alemanya, França, Rússia, Finlàndia …). Ha estat Campionat de Balears en totes les seves edicions, i el 2011 va ser Campionat d’Espanya de Mitja Marató.

L’Ajuntament de Pollença i l’Associació Mitja Marató Pollença us conviden a la presentació que tindrà lloc el proper divendres 5 d’abril a les 20:00h, a Mar Hotels Platja Mar del Port de Pollença. Avancem que hi haurà un premi per al rècord de la prova (Daniel Kiplagat Keytani: 1h 03 ’28’ ‘al 2011) de 1.000 €! i si és inferior a 1h: 2.000 € !!

Adalmo aposta per unir esport i reciclatge, aprofundit en la tasca d’apropar la gestió de residus als ciutadans de Balears.

No te la perdis i inscriu-te en http://www.mitjamaratopollensa.net/

Subscriure's al nostre butlletí