Assessoria i formació en la gestió de residus

D’acord amb la voluntat de participar en la creació d’un entorn millor per viure i d’aportar solucions de gestió mediambiental, ADALMO ofereix a les entitats públiques i privades els seus coneixements i experiència en gestió de residus.

La legislació d’aplicació per a productors de residus és actualment cada vegada més exigent i complicada, ja sigui a nivell autonòmic o estatal. Això fa que es requereixi de coneixements tant a nivell tècnic com a mediambiental per donar compliment a molts dels requisits exigits per part de l’Administració.

Adalmo està formada per professionals altament qualificats, amb àmplia experiència en l’assessorament tècnic i mediambiental, oferint un servei integral per a totes aquelles organitzacions que requereixin d’un assessorament especialitzat a l’àrea de la gestió de residus:

  • Assessorament sobre autoritzacions, requisits legals, abocaments, atmosfera.
  • Formació en bones pràctiques ambientals en la gestió de residus no perillosos, perillosos i sanitaris: documents, etiquetatge, envasat, emmagatzematge (impartida al seu centre o a la nostra aula).
  • Gestió de l’alta de productor de residus, presa de mostres.
  • Realització d’Informes de Sòl Contaminat, Pla de Minimització de Residus, etc.

La nostra experiència ens demostra que tenir més cura amb el medi ambient i respectar la legislació vigent pot contribuir a la reducció de costos ambientals, tant en l’àmbit empresarial com l’administració pública. La definició i implementació d’un pla adequat de gestió de residus i la millora de les pràctiques quotidianes són algunes de les eines que conjuguen el respecte al medi ambient i la gestió responsable amb un estalvi de costos i una evolució sostenible.

A través del espai web i xarxes socials informam de les darreres novetats. Per exemple, recentment hem realitzat una xerrada sobre obligacions legals en la gestió de residus sanitaris en el Col·legi Oficial de Dentistes de Balears.

Si estàs interessat a rebre una assessoria o formació contacta’ns i t’informarem i prepararem el pla que més s’ajusti a les teves necessitats. 

Subscriure's al nostre butlletí