Canviem el nostre "look" digital

Renovem la pàgina web amb l’objectiu de contribuir a millorar la nostra relació amb els clients, focus de màxima atenció per a nosaltres. La nova web és només la primera pedra de l’actual estratègia de l’empresa a Internet, amb la qual volem convertir-nos en referència en qüestions relacionades amb la gestió de residus en el món empresarial a les Balears.

Hem apostat per un disseny més net, amb textos més clars i major nombre d’imatges, utilitzant com a base el color porpra que ens caracteritza. La pàgina s’estructura en dues grans àrees: La part institucional inclou informació sobre la nostra empresa, sobre els nostres compromisos amb els clients i el medi ambient, les nostres instal · lacions, notícies i informació de contacte per sol · licitar pressupostos. L’altra gran àrea és informar exhaustivament sobre els serveis que podem oferir a totes aquelles empreses i institucions que necessitin realitzar actuacions en matèria de gestió de residus. També s’han incorporat enllaços a les nostres xarxes socials a través de les quals es publicaran continguts sobre temes mediambientals i relacionats amb la gestió de residus a les empreses, un fòrum obert on tots puguem participar i compartir experiències i millors pràctiques.

Així mateix, la nostra política de qualitat de serveis requereix impulsar noves tècniques de màrqueting perquè puguem interrelacionar-nos amb totes aquelles empreses o particulars que necessitin els nostres serveis. Per a això la nova newsletter vol ser el vehicle d’informació i de màxim coneixement de ADALMO.

Per aconseguir-ho, d’una banda, volem que la newsletter sigui un espai a través del qual pugueu conèixer millor l’empresa: serveis que oferim, projectes realitzats i en curs, tant a Mallorca com a la resta de les Illes, notícies corporatives, empreses amb les que col · laborem, etc. D’altra banda, volem convertir-la en una font d’informació de referència en assumptes relacionats amb la preservació i conservació del medi ambient en el sector empresarial, amb un clar enfocament didàctic.

Esperem que us agradi i que puguem comptar amb el vostre interès i participació a partir d’ara.

Subscriure's al nostre butlletí