CIRCULAR ADALMO COVID-19

Després de la declaració de l’Estat d’Alarma a Espanya –RD 463/2020 de 14 de març– i donada la situació d’emergència sanitària i de salut pública, toca unir esforços per combatre la propagació del coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19) .

Els informem que Adalmo continua obert i en ple funcionament, al no trobar-se els nostres serveis entre les activitats amb obligació de tancament i considerar la nostra activitat de gestió de residus de primordial importància.

L’atenció a el públic a les nostres instal·lacions queda anul·lada, pel que preguem que qualsevol gestió que hagin de realitzar amb nosaltres es faci via correu electrònic en els emails habituals, o per telèfon en horari de 7h a 15h.

A Adalmo som conscients de la importància de seguir estrictament les mesures de prevenció fixades per les autoritats sanitàries, i disposem d’un Pla de Contingència per tenir cura de la seguretat i salut dels nostres treballadors, clients i proveïdors, minimitzant l’impacte de la situació actual produïda per el Covid-19 en la seva activitat, i sense que quedi minvada la qualitat dels nostres serveis.

Els mantindrem informats en cas de qualsevol novetat i quedem a la seva disposició per atendre qualsevol consulta.

Subscriure's al nostre butlletí