Compra de ferralla preus

Compra de ferralla preus: recuperació de metalls

Tenim el gust de presentar-nos com una nova manera d’entendre el món del reciclatge. Partint dels drapaires tradicionals de tota la vida, i després de més de 40 anys en el sector, la nostra empresa Adalmo evoluciona cap a un concepte més global del reciclatge en un sentit el més ampli possible. En Adalmo tenim el propòsit de reciclar el màxim de materials, generant un aprofitament el més ampli possible de productes, sense perdre de vista que vivim en un planeta limitat.

En Adalmo fem compra de ferralla preus regulats pel mercat internacional. Compram ferralla a totes aquelles empreses i particulars que necessitin desfer-se d’aquest tipus de materials per a la seva reutilització.

Aquests residus, tant fèrrics com no fèrrics, tenen un gran valor econòmic, ja que la seva recuperació estalvia grans quantitats de matèries primeres que, en aquest cas, tenen un preu elevat i més són difícils d’extreure. Treballem per tenir cura del planeta i preservar productes naturals tan importants com l’aigua, la fusta i els metalls.

Volem seguir ajudant a fer un món amb un futur millor, i el més sostenible possible. El nostre procés suposa un estalvi d’energia i evita la contaminació, disminuint el volum final de residus.

El nostre valor afegit és la serietat, honradesa i rigor dels nostres processos i procediments, que han consolidat una reputació que referma proveïdors, fidelitza clients i reforça vincles i aliances amb la resta d’agents de la nostra comunitat de treball. L’equipament tècnic, la professionalitat en la separació de residus, l’eficient gestió, un tracte atent i molt cordial, amb unes condicions de “pagament al comptat” marquen la diferència.

Compra de ferralla preus: recuperació de metalls

Comptam amb la “compra de ferralla preus” com un dels principals serveis que realitzam a Adalmo, el nostre personal pot atendre’t i informar-te de les últimes tarifes, així com resoldre’t tots aquells dubtes que tinguis en el moment.

Podem desmuntar canonades, desarmar maquinària i complir amb totes aquelles tasques indispensables per complir amb la correcta gestió de residus que marca la normativa.

Quan parlem de “compra de ferralla preus”, podem dir que en l’actualitat els preus es regeixen per mitjà del mercat internacional. Es calculen per quilogram o tona i la valoració pot variar depenent de quin tipus de ferro o ferralla es tracta i l’estat en què es troba. En qualsevol cas els preus són orientatius fins inspecció visual i / o anàlisi del producte.

Som gestors i transportistes autoritzats per la Conselleria de Medi Ambient amb NIMA 0700000002 i 0700002717. La nostra política està orientada a complir totes les normatives vigents pel que fa a la gestió de residus i mediambientals. Així que no ho dubtis més i comença a gaudir d’aquestes excel·lents opcions que oferim per a la “compra de ferralla preus”.

 

Subscriure's al nostre butlletí