Comprem Ferralla

Compram ferralla i ajudem al nostre medi ambient

  En Adalmo compram ferralla i ens comprometem 100% amb el nostre medi ambient per evitar la contaminació i malbaratament de recursos.

L’acer i el ferro, de la mateixa manera que la resta dels metalls (coure, plom, zinc …), poden ser reciclats un cop que el seu ús inicial ha arribat al seu terme. Poden reciclar pràcticament de forma il·limitada sense perdre qualitat, no importa com hagi estat el seu origen (l’acer és un dels materials més reciclats del món). Això suposa un important benefici mediambiental (reducció de la contaminació de l’aire i aigua o menor generació de residus) i a nivell econòmic suposa estalvis en termes energètics, menor ús d’aigua, i estalvis en l’ús de matèries primeres. Comencem a ser part del canvi i a reciclar des de ja.

Si no tens clar com diferenciar aquest tipus de materials, podem enviar als nostres tècnics, que t’assessoraran i ajudaran amb qualsevol consulta que tinguis.

A què esperes? És el moment de vendre tot allò que no necessites i obtenir uns diners extres!

Compra de ferralla: reutilització de materials

Si en aquest moment comptes amb una gran quantitat de materials per llençar, abans d’enviar tot a les escombraries, verifica que aquests materials no siguin ferralla. En cas que tinguis acumulació de ferralla, pots enviar-la a les nostres instal·lacions del Polígon de Can Valero i treure profit.

En Aldamo compram ferralla i ens encarreguem de classificar-la i tractar-la per poder enviar-la en els nostres embarcaments especials a Plantes a la Península perquè pugui ser reutilitzada, així que no ho dubtis més i comença a desfer-te d’aquella maquinària, canonades i altres materials metàl·lics que es troben en aquest moment llevant espai a les vostres instal·lacions.

Comptam amb un equip professional i els camions o contenidors necessaris per ajudar-te amb l’emmagatzematge i transport de ferralla.

No dubtis a treure profit a les excel·lents alternatives que t’oferim i a més recorda que compram ferralla al millor preu del mercat, et paguem en metàl·lic i al moment.

Som la millor opció de les Balears en el tractament i la compra de ferralla, podem brindar un servei des del principi fins al final. Si necessites començar a treballar amb professionals en el maneig de ferralla, podem ajudar-te amb aquest i molts més serveis.

Adalmo, resposta global a les teves necessitats en matèria de residus i amb les màximes garanties mediambientals. Compram ferralla i ajudam al medi ambient.

Subscriure's al nostre butlletí