Comunicat del Servei de Residus: Nou tràmit telemàtic d'alta de productor de residus.

Dençà del’1 d’octubre de 2019, el tràmit de comunicació prèvia de producció de residus (perillosos o no), només es podrà realitzar telemàticament. Aquest tràmit requereix certificat digital de l’empresa o accés a cl@ve en nom de l’empresa. No s’admetran sol·licituds presentades per altres mitjans, ni de manera presencial en paper a les oficines de registre, ni per correu postal, ni a través del Registre electrònic comú de l’Administració General de l’Estat.

Recordem als nostres clients que la inscripció en el Registre de Producció i Gestió de Residus de les Illes Balears és obligatòria per obtenir un número NIMA.

Per presentar la sol·licitud d’inscripció poden dirigir-se al següent enllaç: https://www.caib.es/sistrafront/sistrafront/protected/init.do?language=es&modelo=MA0010CPPR&version=1

Avís: La resolució de la comunicació no es contestarà, sinó que apareixerà al Llistat de Productors de residus del web del Servei de Residus de la CAIB.

Si per contra necessita comunicar un canvi de dades o donar de baixa el seu centre productor, sí que pot realitzar-ho com fins ara omplint el formulari segons les instruccions del web:

COMUNICACIÓ PRÈVIA DE PRODUCTOR / PRODUCTORA DE RESIDUS, BAIXA O MODIFICACIÓ DE DADES

Atenció: Modificacions com per exemple, ubicació, canvi de CIF, inici de generació de residus perillosos, començar a produir més de 10 tones/any de residus perillosos o més de 1000 tones/any de residus no perillosos, es considera una alta nova.

En qualsevol cas es poden posar en contacte amb el nostre Dpt. de Medi Ambient per a qualsevol aclariment al respecte.

Subscriure's al nostre butlletí