Coneix el nostre servei de formació i assessorament ambiental

Una bona gestió de residus ha d’afavorir el reciclatge i la reutilització de materials de rebuig com a font d’energia o matèries primeres, i garantir l’eliminació adequada dels residus generats a les empreses a la fi de contribuir a la preservació i ús racional dels recursos naturals.

 En ADALMO oferim al client diferents activitats de formació a la carta en l’àmbit de la gestió de residus. Realitzem tasques d’informació, xerrades, elaboració de materials de divulgació, formació de personal i cursos tècnics a mida en tots els àmbits de la nostra activitat: recuperació, gestió de residus perillosos i sanitaris. La formació es pot realitzar a les instal·lacions del client, a la nostra sala de formació o mitjançant una formació on-line a través del nostre web https://www.adalmo.es

Aquest any s’han ofert activitats formatives presencials i on-line dirigides al personal del Servei de Salut dels Illes Balears (IB-SALUT), realitzant més de 50 cursos a més de 800 treballadors en els hospitals i centres de salut de Mallorca, Menorca i Eivissa / Formentera. També hem realitzat xerrades i organitzat visites a la nostra Planta per a empreses i punts verds.

Portem a terme un estudi personalitzat per a cada cas, realitzant una anàlisi de la situació actual de la gestió de residus del client, i comptem amb persones proactives, compromeses, competents i hàbils per a comunicació, que juntament amb la nostra experiència, permeten millorar l’emmagatzematge i condicionament dels residus en els centres dels nostres clients.

El nostre servei també inclou assessorament mediambiental i tràmit de la documentació necessària per complir amb les obligacions de productor exigida per la Conselleria de Medi Ambient i la legislació vigent en matèria de residus, atmosfera, soroll, aigües, sòls … (contracte de tractament, document de identificació, registre de residus generats, pla intern de gestió, etc.).

Subscriure's al nostre butlletí