Coneixes el nostre nou departament de Port Services?

El Conveni MARPOL, juntament amb altres normatives comunitàries, obliga els ports a disposar d’instal·lacions que garanteixin una gestió completa i correcta dels residus generats pels vaixells.

La prestació de servei de recollida de deixalles MARPOL a Balears és complex a l’haver d’atendre 5 ports en 4 illes i tenir un gran efecte estacional d’escales de vaixells amb passatgers (ferris i creuers).

L’Autoritat Portuària de Balears (APB) ha autoritzat a Adalmo per a la prestació d’aquest servei de recepció dels residus de forma selectiva generats per vaixells en els ports de Palma, Alcúdia, Maó, Eivissa i Formentera.

Realitzem tant recollides de residus Marpol I, líquids (aigües de sentina, llots, oli brut, gasoil brut, aigües brutes de rentat de tancs, etc.) com Marpol IV i V, sòlids (restes orgàniques, plàstics diversos, fusta, runes, draps impregnats en oli, filtres usats, etc.).

La gestió d’aquests residus de vaixells és un assumpte de vital importància per a l’entorn marí. Com a gestors d’aquest tipus de residus contribuïm a la prevenció de la contaminació marina, oferint un servei portuari bàsic que fomenta el lliurament controlat dels residus dels vaixells i la seva posterior gestió mediambiental.

Subscriure's al nostre butlletí