Coneixes el nostre servei de formació i assessorament ambiental?

Una bona gestió de residus ha d’afavorir el reciclatge i la reutilització de materials de rebuig com a font d’energia o matèries primeres, i garantir l’eliminació adequada dels residus generats a les empreses a la fi de contribuir a la preservació i ús racional dels recursos naturals.

En Adalmo oferim al client diferents activitats de formació a la carta en l’àmbit de la gestió de residus. Realitzem tasques d’informació, xerrades, elaboració de materials de divulgació, formació de personal i cursos tècnics a mida en tots els àmbits de la nostra activitat: recuperació de metalls, gestió de residus no perillosos, perillosos i sanitaris. La formació es pot realitzar a les instal·lacions del client, a la nostra sala de formació o mitjançant una formació on-line a través del nostre web https://www.adalmo.es

Portem a terme un estudi personalitzat per a cada cas, realitzant una anàlisi de la situació actual de la gestió de residus del client, i comptem amb persones proactives, compromeses, competents i hàbils per a comunicació, que juntament amb la nostra experiència, permeten millorar l’emmagatzematge i condicionament dels residus en els centres dels nostres clients.

El nostre servei també inclou assessorament mediambiental per als tràmits de la documentació necessària per complir amb les obligacions de productor exigida per la Conselleria de Medi Ambient i la legislació vigent en matèria de residus, atmosfera, soroll, aigües, sòls, etc. (Alta de productor, contracte de tractament, arxiu de residus generats, pla intern de gestió, document d’identificació, etc.).

Subscriure's al nostre butlletí