Creativitat, reciclatge i conciència

Fomentant la creativitat podem solucionar problemes i millorar l’entorn. A partir de les imatges #DIY que cada divendres publiquem a les xarxes socials de Adalmo. En reutilitzar elements que tenim a casa podem aconseguir autèntiques joies. Encara que el nostre propòsit és anar una mica més enllà. Al marge de poder construir mobles o elements decoratius reciclant i aconseguint un menor impacte en el medi ambient, hi ha artistes que utilitzen diversos elements una vegada en desús i els donen una segona vida, un segon ús i un altre significat. Elements quotidians més creativitat donen lloc a una conscienciació.

1. Elisa Insua. Artista argentina que reutilitza elements quotidians. Joguines, aparells elèctrics. Textura i colors que ens expliquen diferents coses.

2. Chris Jordan. Us recomanem que visiteu la seva pàgina web. Té diversos projectes molt interessants. Treballa amb objectes que rebutgem com a bosses de plàstic, encenedors… Per fer-nos una dia del consum que es fa d’ells ho aplica en cadascuna de les obres. Per exemple, aquesta obra que és una reproducció de Seurat i en ella ha utilitzat llaunes de refresc, un total de 106.000 que són les que es consumeixen a Estats Units cada 30 segons. Les mesures de les obra són 152x233cm

3. Sergio Rodríguez. Un mexicà arquitecte i artista que treballa amb diferents residus, en aquestes imatges en concret amb el vidre i crea instal·lacions com aquestes.

Una bona manera de reutilitzar elements i divulgar la importància i la labor que tenim tots de cuidar el nostre entorn.

Subscriure's al nostre butlletí