Des de Adalmo us desitgem el millor per a 2019!

Ja han passat 12 mesos i vam començar un any nou, amb nous projectes, oportunitats i moltes notícies amb les que donar-vos a conèixer les nostres activitats.

Acaba l’any i és el moment de fer balanç, de manera que vam estrenar el calendari amb aquesta llista d’objectius:

1. Oferir als nostres clients un servei integral en el tractament de residus (recollida, transport, emmagatzematge i gestió), complint amb els més alts estàndards de qualitat, medi ambient i seguretat.

2. Contribuir al desenvolupament sostenible de les nostres illes, fomentant la millora contínua sota els principis de l’economia circular.

3. Reciclar al màxim la ferralla, convertint-nos en el principal exportador de residus metàl·lics a les Balears.

4. Gestionar tot tipus de residus perillosos, inclòs el material amb amiant, i augmentar el tractament de residus sanitaris a la nostra Planta de Ses Veles.

5. Oferir una àmplia gamma de recipients homologats per al correcte emmagatzematge de residus (contenidors, compactadores, bidons, GRG, saques, cubetes, garrafes, etc.), així com la nostra flota de camions de diferents tipologies (tràiler, grua, portacontenidor, isoterm, etc.).

6. La formació especialitzada del nostre equip humà i l’ús de tecnologies eficients seran la base del dia a dia.

7. Integrar als nostres clients, proveïdors i altres parts interessades en el compromís de la protecció ambiental i de les persones, en el qual es fomenti: la conservació de l’entorn on es desenvolupen les activitats, la gestió dels residus, la minimització dels riscos i la prevenció de la contaminació.

8. Seguir apostant per un Sistema de Gestió de Qualitat, Medi Ambient i de Seguretat i Salut basat en les normes ISO 9001, 14001 i ISO 45001.

No és només el que hem fet durant 50 anys ni el que fem actualment, la nostra prioritat és el que volem seguir fent. Per això en Adalmo, a més de donar-vos les gràcies per acompanyar-nos i compartir tots aquests anys millorant dia a dia, us animem a vostres nous objectius i us donem suport a posar en pràctica la correcta gestió de residus. Feliç any nou a tots!

Subscriure's al nostre butlletí