Desballestament de Fortunata II

Igual que qualsevol vehicle, els vaixells i embarcacions també arriben, en algun moment, al final de la seva vida útil. De la mateixa manera han de ser recuperats, reciclats i donats de baixa definitivament en el registre. Tenint en compte que si un cotxe té un pes mitjà d’una tona, de la qual arriba a recuperar-se fins al 95%. Imagines la quantitat de residus o de ferralla que es podrien recuperar d’un vaixell o embarcació d’esbarjo en desús?

En tots els ports hi ha un apreciable nombre de vaixells vells abandonats a la seva sort que ocupen espai i amarris sense que siguin retirats per ningú. La necessitat de donar-li fi a aquestes embarcacions inservibles, reciclant i col·laborant amb el medi ambient i la salut del mar, és un dels objectius d’Adalmo, oferint als usuaris la destrucció i reciclatge de les seves embarcacions oblidades.

Adalmo ha realitzat el desballestament d’un vaixell pesquer de 10 m. d’eslora, ja descontaminat, mitjançant cisalla hidràulica en les instal·lacions de STP. S’ha procedit a desmuntar l’embarcació i extreure els materials que poden ser recuperats, transportant-los fins a les nostres instal·lacions per a la seva gestió.Adalmo realitza la descontaminació i el desballestament d’embarcacions mitjançant l’extracció dels materials perillosos, com són els olis i combustibles, aigües de sentina, bateries, líquids refrigerants i filtres; també els materials que puguin ser recuperats, tals com a fustes, plàstics, acer i altres metalls. Som l’única empresa de les nostres illes que disposa de la tecnologia i instal·lacions adequades per a la realització d’aquestes operacions. Consulti’ns sense compromís.

Subscriure's al nostre butlletí