Desballestament de l'embarcació fora d'ús White Eagle

Realitzem el desballestament i la descontaminació del vaixell White Eagle a les instal·lacions de l’Autoritat Portuària de Balears al Port de Palma. El vaixell va ser construït l’any 1982 en alumini, té 32 metres d’eslora i gairebé 8 metres de màniga, i un sistema de propulsió de 3 motors Detroit dièsel 12 V 71 T 1530 HP.

Primer s’ha dut a terme l’extracció dels materials perillosos (com ara olis i combustibles, aigües de sentina, bateries, restes de pintura, RAEE, etc.). Després es recuperen els materials com l’alumini, el ferro, les fustes, el vidre. La durada dels treballs serà daproximadament 1 mes.

La necessitat de donar fi a aquestes embarcacions inservibles, reciclant i col·laborant amb el medi ambient i la salut del mar, és un dels objectius d’Adalmo, oferint la destrucció i el reciclatge de les embarcacions en desús.

Som l’única empresa de les nostres illes que disposa de la tecnologia i les instal·lacions adequades per a la realització d’aquestes operacions, comptant amb l’autorització de gestor de residus tant perillosos com no perillosos.

A Adalmo ens esforcem a mantenir un alt nivell de servei reduint al màxim l’impacte ambiental, afavorint una gestió adequada per donar compliment a la legislació vigent en aquesta matèria.

Subscriure's al nostre butlletí