Desballestament d'embarcacions fora d'ús

Adalmo realitza el desballestament d’un vaixell remolcador al Port de Palma a petició de Serviport.

En tots els ports hi ha un nombre apreciable de vells vaixells abandonats a la seva sort que ocupen espai i amarratges sense que siguin retirats per ningú. La necessitat de donar-li fi a aquestes embarcacions inservibles, reciclant i col·laborant amb el medi ambient i la salut del mar, és un dels objectius de Adalmo, oferint als usuaris la destrucció i reciclatge de les seves embarcacions en desús.

El desballestament del remolcador, prèvia descontaminació mitjançant extracció dels materials perillosos (com ara olis i combustibles, aigües de sentina, bateries, líquids refrigerants i filtres), es realitza desarmant l’estructura mitjançant oxitall i cisalla hidràulica. D’aquesta manera es recuperen materials com ara fustes, plàstics, acer i altres metalls, que es transporten fins a les nostres instal·lacions per al seu tractament i gestió.

Som l’única empresa de les nostres illes que disposa de la tecnologia i instal·lacions adequades per a la realització d’aquestes operacions, comptant amb l’autorització de gestor de residus tant perillosos com no perillosos.

En Adalmo ens esforcem en mantenir un alt nivell de servei reduint al màxim l’impacte ambiental, afavorint una gestió adequada per donar compliment a la legislació vigent en aquesta matèria.

Subscriure's al nostre butlletí