Desballestament d'embarcacions

Realitzem el desballestament d’una patrullera de la guàrdia civil a les nostres instal·lacions de Ses Veles.

En tots els ports hi ha un nombre apreciable de vells vaixells abandonats a la seva sort que ocupen espai i amarratges sense que siguin retirats per ningú. La necessitat de donar-li fi a aquestes embarcacions inservibles, reciclant i col·laborant amb el medi ambient i la salut del mar, és un dels objectius de Adalmo, oferint als usuaris la destrucció i reciclatge de les seves embarcacions en desús.

El desballestament de la patrullera, prèvia descontaminació mitjançant extracció dels materials perillosos (com ara olis i combustibles, bateries, líquids refrigerants i filtres), es realitza desarmant l’estructura mitjançant oxitall i cisalla hidràulica. D’aquesta manera es recuperen materials com ara fustes, plàstics, acer i altres metalls, que es tracten a les nostres instal·lacions per a la seva correcta gestió posterior.

Som l’única empresa de les nostres illes que disposa de la tecnologia i instal·lacions adequades per a la realització d’aquestes operacions, comptant amb l’autorització de gestor de residus tant perillosos com no perillosos.

En Adalmo ens esforcem en mantenir un alt nivell de servei reduint al màxim l’impacte ambiental, afavorint una gestió adequada per donar compliment a la legislació vigent en aquesta matèria.

Subscriure's al nostre butlletí