Desballestament i recuperació de metalls a Andratx

Adalmo porta a terme el desmantellament d’un punt de vigilància contra incendis forestals al Puig de Garrafa per l’IBANAT.

Al cim d’aquest Puig, un dels més bells miradors d’aquesta part de la costa mallorquina, s’ha realitzat el desmuntatge i trossejat mitjançant oxitall de la coberta i estructura de la torre de guaita. Per al trasllat del nostre soldador i el seu equip, així com la retirada de les peces tallades, es va haver d’utilitzar un helicòpter.

Podem dir que Adalmo arriba fins on altres no arriben, realitzant una important tasca que no es limita al desmantellament pròpiament dit, sinó que inclou el condicionament, tractaments de recuperació i també el trasllat dels residus generats mitjançant camions de diferents dimensions i capacitats, proveïts de grues.

Aquesta gestió integral dels residus és el signe que ens distingeix com a empresa especialitzada, sempre orientada fonamentalment a posar l’última tecnologia al servei del medi ambient. Demani’ns valoració dels seus treballs sense compromís, segur que sortirà guanyant.

Subscriure's al nostre butlletí