Descobreix la nova web d'Adalmo

Com ja hauràs notat, des de fa uns dies la nostra web ha canviat. Els nostres serveis segueixen sent els mateixos, però les funcionalitats han evolucionat perquè tinguis una web més amigable i navegable des del mòbil o qualsevol altre dispositiu.

Amb un disseny més modern i adaptable, la nova web ofereix informació sobre Adalmo, les nostres diferents activitats de gestió integral de residus valoritzables, perillosos, sanitaris i altres serveis ambientals.

Volem facilitar-te la cerca de continguts, fer la teva navegació més dinàmica, senzilla i intuïtiva i oferir-te continguts de qualitat, amb la màxima transparència.

Amb aquest nou espai volem transmetre el nostre compromís amb el medi ambient i explicar el nostre paper com a actor clau a l’economia circular de les Illes Balears, atenent les noves tendències digitals i les necessitats informatives de tots els nostres grups d’interès.

També seguim amb la secció de notícies on anirem donant compte de les novetats del sector de gestió de residus.

Millor no t’expliquem més, sinó que et convidem a descobrir la nostra nova pàgina web per tu mateix! Qualsevol dubte, contacta’ns!

Subscriure's al nostre butlletí