Dia mundial del medi ambient

El 5 de juny és el dia mundial del Medi ambient, aquesta celebració és el principal vehicle que utilitzen les Nacions Unides per fomentar la sensibilització mundial sobre el medi ambient i promoure l’atenció i acció política sobre aquest tema.

L’objectiu és humanitzar els temes ambientals, motivar que les persones es converteixin en agents actius del desenvolupament sostenible i equitatiu, promoure el paper fonamental de les comunitats en el canvi d’actitud cap a temes ambientals, i fomentar la cooperació, la qual garantirà que totes les nacions i persones gaudeixin d’un futur més prospero i segur.

Des de la nostra humil posició com a empresa dedicada a la gestió de residus, durant tot l’any és el que hem intentat, ajudar a comprendre els beneficis que podem obtenir reutilitzant, reciclant i revaloritzant molts dels residus que dia a dia rebutgem.

Des de la secció fixa dels dijous amb el Sabies que…? Hem posat xifres recognoscibles per tots i cadascun de nosaltres. De vegades, resulta complicat fer-nos a la idea del que són tones, en canvi, si parlem de camps de futbol és més senzill. Qui t’anava a dir que reciclant 20 tetrabriks pot fabricar-se un folro polar? O el que és més important, quants metalls valuosos es perden per cada milió de telèfons mòbils que no recuperem i deixem en el calaix?

Som experts en recuperació de metalls, residus sanitaris, residus perillosos i gestió ambiental. Des d’aquí no podem arribar a tot, però entre tots podem aconseguir un entorn més sostenible.

Fa un any publicàvem un article sobre la importància de les abelles per al medi ambient, durant aquests 12 mesos hem posat l’accent en l’economia circular i hem parlat smart city i de la petjada ecològica, si vols saber una mica més i calcular quin és la teva petjada ecològica pots consultar aquest enllaç.

Si tens piles usades, diposita-les en el contenidor habilitat, classifica tots els residus que generis a casa i en l’oficina. A nosaltres pots portar-nos qualsevol tipus de metall si ets particular, si ets empresa contacta’ns i et direm en què podem ajudar-te.

Subscriure's al nostre butlletí