Donam suport a la cultura promocionant el 23è Festival Mallorca Jazz Sa Pobla

Un any més l’Ajuntament de Sa Pobla organitza el Festival Mallorca Jazz Sa Pobla, celebrant la 23ª edició durant el mes d’agost amb la voluntat de seguir apostant per l’oferta cultural i turística mitjançant la música jazz.

Adalmo ha volgut donar el seu suport a l’esdeveniment per mantenir un festival històric amb una trajectòria d’indubtable qualitat musical.

Del 31 de juliol al 27 d’agost prop de 2000 persones es concentraran a la plaça Major per a gaudir de la bona música. En aquesta edició es realitzarà un programa de concerts i d’activitats paral·leles amb artistes de primera fila mundial de diferents tendències del jazz.

L’encarregat de l’obertura del festival d’aquest any és un dels saxofonistes més versàtils i prolífics de la música jazz, Ernie Watts, acompanyat d’un quartet de gran caràcter.

L’oferta musical es complementa amb el 12è Setmanari Internacional de Jazz amb la Traveling School del baterista i compositor Jimmy Weinstein, i una magnífica exposició de Jimmy Bernardini titulada “Jazz Portraits” que ens acompanyarà durant tot el Festival a la sala es Cavallets de la plaça major.

Bon Festival!

Subscriure's al nostre butlletí