Els nostres propòsits d'any nou

2023 ja és una realitat, és moment de fer balanç i començar l’any amb nous projectes i oportunitats per reciclar més i millor.

Estrenem el calendari amb aquesta llista d’objectius:

1. Oferir als nostres clients un servei integral en el tractament de residus (acondicionament, transport, emmagatzematge i gestió), i altres serveis ambientals (residu 0, desballestament d’estructures i equips, neteja de terres, actuació davant d’emergències ambientals, agent per a tràmit de documentació segons normativa de residus, etc.), complint amb els més alts estàndards de qualitat, medi ambient i seguretat i salut.

2. Cercar solucions per realitzar la nostra activitat de la manera més sostenible, fomentant la millora continuada sota els principis de l’economia circular, reduint la nostra empremta de carboni.

3. Valoritzar més del 95% dels residus, convertint-nos al primer gestor de Balears certificat en Residu 0 a abocador.

4. Gestionar tot tipus de residus no perillosos, perillosos i sanitaris, inclòs el material amb amiant i els residus MARPOL i SANDACH, la valorització de residus de paper, cartró i plàstic, així com la nova activitat de gestió de tèxtils a la nostra nova Planta de Ses Veles.

5. Disposar d’una àmplia gamma de recipients homologats per al correcte emmagatzematge de residus (contenidors, compactadors, bidons, GRG, saques, cubetes, garrafes, gàbies, etc.), així com una flota renovada de camions de diferents tipologies (tràiler , grua, portacontenidor, isoterm, recol·lector, cisterna, etc.).

6. La formació especialitzada del nostre equip humà i lús de tecnologies eficients.

7. Integrar els nostres clients, proveïdors, treballadors i altres parts interessades en el compromís de la protecció ambiental i responsabilitat social, en què es fomenti la conservació de l’entorn on es desenvolupin les activitats, la gestió correcta dels residus, condicions de treball segures i saludables, una cultura inclusiva i d’igualtat, i la prevenció de la contaminació.

8. Seguir apostant per un sistema de gestió de qualitat, medi ambient i de seguretat i salut basat en les normes ISO 9001, 14001 i ISO 45001.

L’equip d’Adalmo, a més de donar-vos les gràcies per acompanyar-nos i compartir tots aquests anys millorant dia a dia, us animem en els vostres nous propòsits i us donem suport a posar en pràctica la correcta gestió de residus. Bon any nou a tots!

Subscriure's al nostre butlletí