Els nostres propòsits d'any nou

Ja han passat 12 mesos i començam el 2020 amb nous projectes, oportunitats i moltes notícies que donar-vos a conèixer.

Acabat l’any, és el moment de fer balanç, de manera que estrenam el calendari amb aquesta llista d’objectius:

  1. Oferir als nostres clients un servei integral en el tractament de residus (recollida, transport, emmagatzematge i gestió), i altres serveis ambientals (emergències, tràmits i documentació segons normativa de residus), complint amb els més alts estàndards de qualitat, medi ambient i seguretat.
  2. Contribuir a el desenvolupament sostenible de les nostres illes, fomentant la millora contínua sota els principis de l’economia circular.
  3. Reciclar al màxim la ferralla, convertint-nos en el principal exportador de residus i productes metàl·lics a les Balears.
  4. Gestionar tot tipus de residus no perillosos, perillosos i sanitaris, inclòs el material amb amiant, i començar la nova activitat de gestió de residus MARPOL, així com el tractament de residus d’oli en la nostra Planta de Ses Veles.
  5. Oferir una àmplia gamma de recipients homologats per al correcte emmagatzematge de residus (contenidors, compactadores, bidons, GRG, saques, cubetes, garrafes, gàbies, etc.), així com la nostra flota de camions de diferents tipologies (tràiler, grua, portacontenedor, isoterm, cisterna, etc.).
  6. La formació especialitzada del nostre equip humà i l’ús de tecnologies eficients seran la base del dia a dia.
  7. Integrar als nostres clients, proveïdors i altres parts interessades en el compromís de la protecció ambiental i de les persones, en el qual es fomenti: la conservació de l’entorn on es desenvolupen les activitats, la gestió dels residus, la minimització dels riscos i la prevenció de la contaminació.
  8. Seguir apostant per un Sistema de Gestió de Qualitat, Medi Ambient i de Seguretat i Salut basat en les normes ISO 9001, 14001 i ISO 45001.

No és només el que hem fet durant més de 50 anys ni el que fem actualment, la nostra prioritat és el que volem seguir fent. Per això en Adalmo, a més de donar-vos les gràcies per acompanyar-nos i compartir tots aquests anys millorant dia a dia, us animem en els vostres nous propòsits i us donem suport a posar en pràctica la correcta gestió de residus.

Feliç any nou a tots!

Subscriure's al nostre butlletí