Els nostres propòsits per aquest any nou

Si alguna cosa hem après aquest any, és que per seguir endavant necessitem unir forces i treballar en conjunt. Un any en què hem comprès la necessitat de canviar, en què hem estat més units que mai en una situació que ens va forçar a estar separats, un any en què hem adoptat noves formes de treball i de vida …

I ara, acabat aquest 2020 és moment de fer balanç i començar el 2021 amb nous projectes, oportunitats i moltes notícies amb les que donar-vos a conèixer les nostres activitats.

Estrenam el calendari amb aquesta llista d’objectius:

1. Oferir als nostres clients un servei integral en el tractament de residus (recollida, transport, emmagatzematge i gestió), i altres serveis ambientals (desballestament, actuació davant emergències ambientals, tràmits i documentació segons normativa de residus), complint amb els més alts estàndards de qualitat, medi ambient i seguretat.

2. Contribuir a el desenvolupament sostenible de les nostres illes, fomentant la millora contínua sota els principis de l’economia circular.

3. Reciclar al màxim la ferralla, convertint-nos en el principal exportador de residus i productes metàl·lics a les Balears.

4. Gestionar tot tipus de residus no perillosos, perillosos i sanitaris, inclòs el material amb amiant i els residus MARPOL, així com la nova activitat de gestió de residus de paper, cartró i plàstic a la nostra nova Planta de Ses Veles.

5. Oferir una àmplia gamma de recipients homologats per al correcte emmagatzematge de residus (contenidors, compactadores, bidons, GRG, saques, cubetes, garrafes, gàbies, etc.), així com la nostra flota de camions de diferents tipologies (tràiler, grua, portacontenidor, isoterm, cisterna, etc.).

6. La formació especialitzada del nostre equip humà i l’ús de tecnologies eficients seran la base del dia a dia.

7. Integrar als nostres clients, proveïdors i altres parts interessades en el compromís de la protecció ambiental i de les persones, en el qual es fomenti: la conservació de l’entorn on es desenvolupen les activitats, la gestió dels residus, la minimització dels riscos i la prevenció de la contaminació.

8. Seguir apostant per un Sistema de Gestió de Qualitat, Medi Ambient i de Seguretat i Salut basat en les normes ISO 9001, 14001 i ISO 45001.

L’equip de Adalmo, a més de donar-vos les gràcies per acompanyar-nos i compartir tots aquests anys millorant dia a dia, us animem en els vostres nous propòsits i us donem suport a posar en pràctica la correcta gestió de residus. Feliç any nou a tots!

Subscriure's al nostre butlletí