Empresa de residus perillosos

Adalmo, empresa de residus perillosos certificada

Ens plau comunicar que Adalmo ha obtingut un any més la renovació en la certificació de Qualitat ISO 9001: 2008 per al període 2016-2018. L’esmentada certificació, garantida de forma objectiva per auditors externs, avala la qualitat dels nostres serveis de gestió com a empresa de residus perillosos, no perillosos i sanitaris, així com el nostre afany de millorar cada dia.

El Departament de Prevenció, Qualitat i Medi Ambient de Adalmo ha rebut, per part de l’empresa AENOR, els certificats que acrediten la renovació de la certificació ISO 9001 corresponent a la Gestió de la Qualitat dels nostres serveis per als centres de Ses Veles i Can Valero.

Demostram així la nostra eficiència i la nostra capacitat de proporcionar serveis que satisfan els requisits dels nostres clients més exigents. A més ens permet millorar i obtenir la denominació de proveïdor certificat i qualificat pel que fa a l’acompliment a l’hora de realitzar la gestió de tot tipus de residus. Tot això amb l’objectiu principal de donar la major confiança als nostres proveïdors i clients.

D’aquesta manera consolidam unes bases de gestió de qualitat donant a l’empresa de residus perillosos, no perillosos i sanitaris, l’estímul necessari per entrar en un procés de millora contínua, augmentant la motivació i la participació del nostre personal, així com millorant la gestió dels residus per a la creació de la nostra àmplia gamma de serveis.

Si vols saber més sobre Adalmo i el nostre ampli catàleg de serveis, visita la nostra web www.adalmo.com o contacta amb el nostre departament comercial.

Empresa de residus perillosos: renovem i ampliem el Certificat de Qualitat ISO

Des de 2007 Adalmo està certificada per la ISO 9001 amb el següent abast: -Gestió de residus perillosos (recollida, transport, almacenameinto i / o tractament) inclosos en l’Autorització Administrativa NIMA 0700000002, NIMA 0700002717 i la comunicació de transportista.

-Recollida, transport, emmagatzematge i/o tractament de residus no perillosos.

-Recuperació De metalls. Tractament i recuperació de ferralla (estructural-OA, demolició industrial, primera-segona) segons Reglament (UE) 333/2011 pel qual s’estableixen criteris per a determinar quan determinats tipus de ferralla deixen de ser residus.

-Manipulació, recollida i transport de residus d’amiant d’acord amb la inscripció en el Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant (RERA) núm. 07/00017.

-Recollida i transport de residus sanitaris dels grups I i II. Gestió (recollida, transport, emmagatzematge i/o tractament) de residus biosanitaris de grup III.

Podem dir que la nostra empresa de residus perillosos, no perillosos i sanitaris se situa al nivell de les més grans, equiparant-se en eficiència i competint en igualtat de possibilitats en l’agressiu mercat actual.

A aquesta renovació aviat se sumaran altres dues: Sistema de Gestió Ambiental 14001 i Sistema de Gestió de la Salut i Seguretat Laboral OHSAS 18001.

Com a empresa de residus perillosos, no perillosos i sanitaris podem donar-te les millors solucions als millors preus, comença a treballar amb els millors.

 

Subscriure's al nostre butlletí