Empresa gestora de residus

Adalmo líder com a empresa gestora de residus

Adalmo és considerada en l’actualitat com una empresa gestora de residus líder a Espanya, ja que comptam amb serveis integrals de gestió de tot tipus de residus, tant no perillosos, com perillosos i sanitaris, oferim assessoria, compra de ferralla i molts serveis més.

Som una empresa compromesa al 100% amb el medi ambient, comptam amb autorització de gestor, inscripció en REA i RERA, i oferim solucions ràpides i efectives per ajudar als nostres clients en la gestió de residus.

Un dels nostres principals objectius és que es facin totes les operacions de manera segura i correcta segons la normativa i sobretot acreditar la traçabilitat del residu, des del punt d’origen fins al seu destí.

 

Funcions d’una empresa gestora de residus

Com a empresa gestora de residus treballem en diverses àrees per ajudar des de la petita a gran empresa a tenir una educació ambiental i gestió de residus correcta. Entre els serveis que realitzem podem dir que són:

 

Recuperació de metalls

La ferralla de ferro, alumini, acer, coure, llautó, així com les bateries de cotxe, tenen un valor. Així que si has de buidar una nau industrial o desfer-te d’aquests estris que molesten al traster, Adalmo és la teva empresa gestora de residus. Ens encarreguem de abonar el millor preu del mercat.

És molt senzill. Visita la nostra Planta de recuperació de metalls a Can Valero. A més de fer-te la millor valoració, ens comprometem a pagar-te en mà, en metàl·lic i al moment.

Si no pots traslladar el material pels teus propis mitjans disposem de camions proveïts de grues, que poden passar a recollir-te el residu sense que hagis de preocupar-te de res. També disposem de contenidors de diverses capacitats, donant resposta immediata a les teves necessitats. Demana’ns valoració sense compromís, segur que sortiràs guanyant.

 

Serveis ambientals

Entre els serveis ambientals que oferim com a gestor de residus hi ha els següents: • Disseny, manteniment i explotació de punts verds.

• Estudis de minimització i segregació de residus.

• Desballestament i neteja industrial.

• Actuació en cas d’emergència per abocament de productes químics.

• Desamiantats.

• Assessorament ambiental per a administracions, empreses i particulars.

Com a empresa gestora de residus oferim aquests i molts més serveis a aquelles empreses que necessiten guia i col·laboració amb el tractament de residus. El canvi comença en cada individu, serà un gust ajudar-los a mantenir l’ambient més net en aplicar bones pràctiques.

Subscriure's al nostre butlletí