Empreses gestores de residus sanitaris: els millors a Balears

Adalmo és una de les millors empreses de recollida de residus sanitaris que pots tenir a la teva disposició, som especialistes en el nostre camp i ens dediquem a la recollida de tot tipus de residus sanitaris i perillosos.

Des dels inicis de la nostra empresa ens hem dedicat a donar-li als nostres clients les millors solucions i més a preus raonables.

Si necessites en aquest cas una empresa professional i que pugui complir amb cadascun dels vostres requisits, et podem dir amb exactitud que en Adalmo trobaràs el que necessites. Comença a gaudir de les excel·lents opcions de serveis que oferim a cadascun dels nostres clients.

Som una organització compromesa amb el medi ambient, per mitjà de les nostres pràctiques vam crear consciència en les persones i empreses. Pensem que és important crear consciència des de ja sobre la gestió d’aquest tipus de residus, ja que poden causar un efecte negatiu a l’ambient i posar en risc la salut d’empleats i terceres persones.

Si en aquest moment necessites assessoria amb gust podrem ajudar-te, no ho dubtis més i comença a fer una gestió adequada dels residus sanitaris.

Empreses gestores residus sanitaris en la actualitat

Si busques les millors empreses de recollida de residus sanitaris, aquí et podem donar el que necessites.

Adalmo compta amb l’autorització de gestor de residus sanitaris catalogats com a residus dels grups II i grup III, entre els quals es troben material de cura, guixos, material tallant i punxant, sang i hemoderivats, vacunes, cultius, medicaments citostàtics i citotòxics, etc. Així mateix subministrem els contenidors, garrafes o qualsevol altre suport per al correcte condicionament dels residus.

La legislació actual estableix la necessitat que els centres generadors de residus sanitaris comptin amb un gestor autoritzat per poder exercir la seva activitat. Adalmo posa a disposició dels seus clients la documentació necessària per donar compliment a la legislació vigent en aquesta matèria.

A més disposem de la nostra pròpia planta de tractament de residus sanitaris en el nostre centre de Ses Veles. Comptem amb l’equip adequat i un personal altament capacitat, així que no ho dubtis més i comença a gaudir d’aquestes excel·lents opcions que tenim a la teva disposició.

Adalmo està entre les millors empreses de recollida de residus sanitaris, aquí et donem totes les opcions perquè les puguis començar a gaudir des de ja. Som una empresa dedicada exclusivament a millorar el medi ambient i oferir a particulars i empreses un servei integral que inclou la recollida, emmagatzematge i tractament dels residus sanitaris que es generen.

No busquis més empreses de recollida de residus sanitaris, evita sancions i consulta amb el nostre excel·lent equip en sanitaris@adalmo.com

Subscriure's al nostre butlletí