ESPECIAL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT: comença la dècada de la restauració

Aquest any el Dia Mundial del Medi Ambient se centra en la restauració d’ecosistemes amb el lema “reimagina, recrea, restaura”.

Restaurar els ecosistemes significa prevenir, aturar i revertir aquest mal, passar d’explotar la natura a curar-la. Aquest Dia Mundial del Medi Ambient marcarà l’inici de la Dècada de les Nacions Unides sobre la Restauració d’Ecosistemes, una missió global per reviure milers de milions d’hectàrees, des de boscos fins a terres de conreu, des del cim de les muntanyes fins a les profunditats de la mar.

La nostra convicció és que el creixement econòmic és compatible amb l’ús eficient dels recursos naturals. Per Adalmo la sostenibilitat social i ambiental són elements essencials per garantir també la sostenibilitat econòmica de les empreses i en aquesta línia treballem internament, posant en pràctica en els nostres centres l’anàlisi de la petjada de carboni, adoptant mesures per a la seva reducció i contribuir a l’assoliment d’ nostres Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Aquest és el primer Dia Mundial de l’Medi Ambient que afrontem amb una Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica en vigor. A més comptem amb els Fons de recuperació Next Generation EU que constitueix una oportunitat històrica que ens va a permetre una veritable transformació de la nostra economia, per fer-la més verd i sostenible.

No podem tornar el temps enrere, però podem protegir el que queda i reparar el que ha estat danyat, podem ser la primera generació en reinventar, recrear i restaurar la natura per impulsar l’acció cap a un món millor.

Subscriure's al nostre butlletí