ESPECIAL: INAUGURAM NOVA PLANTA DE TRACTAMENT DE RESIDUS DE PAPER I CARTRÓ

ADALMO ha inaugurat aquest divendres 30 d’octubre la seva nova planta de recuperació de residus valoritzables situada al Polígon de Ses Veles, a Bunyola. Aquesta nova instal·lació complementarà la resta d’activitats del GRUP ADALMO, reafirmant el seu posicionament estratègic en el mercat de la gestió de residus de les Illes Balears.

Aquesta Planta, que ocupa 4.100 m2 a les parcel·les 49 i 50 de l’esmentat polígon industrial, comptarà amb una plantilla inicial de 10 treballadors dedicats a les tasques de classificació i tractament de residus de paper, cartró i plàstics no perillosos. ADALMO preveu que el 100% dels residus d’aquesta instal·lació es destinin a valorització material complint amb els objectius jeràrquics de gestió de residus.

La instal·lació, que compta amb una nau de 1.600m2, té una capacitat de tractament de 95.000 Tn anuals de residus de paper i cartró, i plàstics valoritzables. La maquinària adquirida, una premsa de grans dimensions, una trituradora per a la destrucció de documentació confidencial i una cabina de selecció entre altres, compta amb els majors avanços tecnològics del mercat per al tractament d’aquests tipus de residus.

Amb la inauguració d’aquesta planta de residus valoritzables, en la qual s’han invertit més de 3 milions d’euros, ADALMO fa un pas més en el camí iniciat el 1967 dins de el sector de la gestió de residus de les Illes Balears i es referma en el seu compromís amb la conservació de l’entorn i el servei a la societat de la qual forma part. La recuperació de residus té com a principals beneficis la reducció de el volum de residus que acaben en els abocadors o incineradores, un important estalvi econòmic per a les empreses i la creació de nous llocs de treball associats a aquest tipus d’instal·lacions.

ADALMO és pioner a les nostres illes en la implantació de sistemes de tractament de residus, adaptats a les particularitats de l’àmbit territorial en què ens trobem, on destaca una important activitat turística i de serveis que viu del territori i paisatge com a motor econòmic. El repte de l’empresa i dels seus treballadors és la superació constant dels objectius de sostenibilitat i conservació de l’entorn.

Subscriure's al nostre butlletí