Especialistes en tractament de residus

Som considerats com la millor opció en tractament de residus que tens disponible a les Illes Balears. De manera que no ho dubtis més i comença a gaudir de les nostres opcions per a la gestió de residus no perillosos, perillosos i sanitaris. Si necessites a professionals en aquesta matèria no ho dubtis més i comença a treballar amb nosaltres.

Som una empresa certificada en ISO 9001 de Qualitat, ISO 14001 Ambiental i OHSAS 18001 de Seguretat i Salut, la qual compta amb totes les autoritzacions per a ajudar-te en la gestió de residus.

Sabem la gran importància de la gestió dels residus a les empreses. Aquesta és una de les activitats que promovem constantment per evitar qualsevol tipus d’accident o dany al medi ambient.

Les últimes notícies, a nivell internacional, han anunciat que estem esgotant les reserves i els recursos naturals. És doncs, el moment de fer un canvi i començar des de les nostres empreses incentivant als empleats a seguir bones pràctiques.

 

Tractament de residus: Anem pas a pas

El tractament de residus és una de les activitats que realitzem activament en Adalmo. Per mitjà de les nostres bones pràctiques i plans d’acció, volem ajudar a millorar l’ambient i donar a les empreses les eines necessàries per a realitzar una correcta gestió.

Així que no ho dubtis més, som experts en medi ambient i oferim els nostres serveis als millors preus del mercat, entre els quals podem ressaltar:

 

• Assessories ambientals

Com que som una empresa que compta amb tots els permisos, et podem dir que oferim serveis experts d’assessoria. Podem desplaçar-nos fins les teves instal·lacions i oferir-te informació sobre la tramitació de documentació de productor, com realitzar la classificació i emmagatzematge dels residus, així com realitzar els informes o estudis necessaris per complir la normativa.

També donam xerrades informatives, on abordam tots els punts sobre la gestió i el tractament de residus que s’hagi de realitzar segons el cas. En general, el personal de la teva empresa desconeix aquest tipus de bones pràctiques. Així que ens dedicarem a motivar per mitjà de l’educació ambiental un canvi d’aquesta mentalitat. Sempre mitjançant bones pràctiques.

• Gestió de crisi

Comptam amb l’equip i personal disponible les 24 hores per cobrir qualsevol tipus d’emergència ambiental, aplicant un protocol establert per evitar incidents ambientals que es puguin presentar, com abocaments i vessaments, gestionant la crisi el més aviat possible.

 

Som experts en el tractament de residus, per la qual cosa sempre oferim a totes aquelles empreses que necessiten assessoria el millor servei. A més gestionam i controlam emergències ambientals que puguin afectar la salut dels empleats i en general, del medi ambient.

Subscriure's al nostre butlletí