Espectacular desballestament de l'embarcació My Song

Realitzem el desballestament del veler de luxe My Song, de 40 metres d’eslora, 9 metres de màniga i 105 tones, construït el 2016 i guanyador de l’International Superyacht Society Award.

El veler, que havia caigut d’un vaixell de càrrega quan el transportava a Eivissa al maig, va ser reflotat i portat a la drassana de Palma, on ho hem descontaminat mitjançant extracció dels materials perillosos (com ara olis i combustibles, bateries, etc.) i desballestat desarmant l’estructura mitjançant cisalles hidràuliques. D’aquesta manera es recuperen materials com ara fustes, plàstics i metalls, que es tracten a les nostres instal·lacions per a la correcta gestió posterior. Pots veure part del desballestament aquí: https://www.facebook.com/adalmogestion/videos/1108223296054450/

La necessitat de donar-li fi a aquestes embarcacions inservibles, reciclant i col·laborant amb el medi ambient i la salut del mar, és un dels objectius de Adalmo, oferint als usuaris la destrucció i reciclatge de les seves embarcacions.

Som l’única empresa de les nostres illes que disposa de la tecnologia i instal·lacions adequades per a la realització d’aquestes operacions, comptant amb l’autorització de gestor de residus tant perillosos com no perillosos.

Subscriure's al nostre butlletí