Estrenem any amb nova Planta de valorització de residus

El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, va assistir el 30 d’octubre a la inauguració de la nova Planta de recuperació de residus valoritzables el Grup Adalmo, situada al Polígon de Ses Veles, a Bunyola. Les instal·lacions estan dissenyades per reciclar el 100% dels materials tractats complint amb els objectius jeràrquics de la gestió de residus.

La Planta, autoritzada per la Direcció General de Residus, té una superfície total de 4.100 m2 i compta amb la tecnologia més avançada per a executar les tasques de valorització i reciclatge. Les instal·lacions estan capacitades per tractar 95.000 tones anuals de residus de paper, cartró i plàstics valoritzables.

Aquesta nova instal·lació, en la qual s’han invertit més de 3 milions d’euros, complementarà la resta d’activitats de el Grup Adalmo, reafirmant el seu posicionament estratègic en el mercat de la gestió de residus de les Illes Balears.

La recuperació de residus té com a principals beneficis la reducció de el volum de residus que acaben en els abocadors o incineradores, un important estalvi econòmic per a les empreses i la creació de nous llocs de treball associats a aquest tipus d’instal·lacions.

D’aquesta manera, aquest 2021 fem un pas més en el camí iniciat el 1967 dins de el sector de la gestió de residus de les Illes Balears i refermem el nostre compromís amb la conservació de l’entorn i el servei a la societat de la qual formem part.

Subscriure's al nostre butlletí