Formem part de l'Àrea de Serveis MARPOL d'APEAM

L’Associació Patronal d’Empresaris d’Activitats Marítimes de Balears (APEAM), representa més de 180 empreses del sector marítim a Balears, que cobreixen des de drassanes, vaixells d’esbarjo, activitats turístiques, pràctics, remolcadors, duanes, marines o xàrters entre molts.

Entre la representació de les diferents activitats de APEAM, forma part de la nova Junta General Extraordinària Toni Llabrés, el nostre Cap de Serveis Portuaris, com a President de l’Àrea de Serveis MARPOL.

El Conveni MARPOL, juntament amb altres normatives comunitàries, obliga els ports a disposar d’instal·lacions que garanteixin una gestió completa i correcta dels residus generats pels vaixells.

Adalmo està autoritzat per l’Autoritat Portuària de Balears (APB) per a la prestació d’aquest servei de recepció dels residus de forma selectiva generats per vaixells en els ports de Palma, Alcúdia, Maó, Eivissa i Formentera.

Realitzem tant recollides de residus Marpol I, líquids (aigües de sentina, llots, oli brut, gasoil brut, aigües brutes de rentat de tancs, etc.) com Marpol IV i V, sòlids (restes orgàniques, plàstics diversos, fusta, runes, draps impregnats en oli, filtres usats, etc.).

La gestió d’aquests residus de vaixells és un assumpte de vital importància per a l’entorn marí. Com a gestors d’aquest tipus de residus contribuïm a la prevenció de la contaminació marina, oferint un servei portuari bàsic que fomenta el lliurament controlada dels residus dels vaixells i la seva posterior gestió mediambiental.

Subscriure's al nostre butlletí