Gestió de residus perillosos

Gestió de residus perillosos, treballa amb els millors

La gestió de residus perillosos és una labor que només es pot realitzar per professionals autoritzats. En Adalmo comptam amb l’autorització per part de la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca amb el número NIMA0700000002.Som una empresa professional i compromesa amb cadascun dels nostres clients oferint el millor servei i treball amb la gestió d’aquest tipus de deixalles. Sempre recomanam deixar a càrrec d’aquesta tasca a un equip professional experimentat que tengui el coneixement per actuar davant qualsevol emergència.A més, comptam amb una flota moderna per recollir i traslladar aquestes deixalles quan sigui necessari, si necessites la nostra ajuda pots comptar amb nosaltres.Som la millor opció del mercat i comptam amb tots els permisos i certificacions per al tracte i la gestió de residus perillosos i sanitaris.

Gestió de residus perillosos: On es generen?

Aquesta, sens dubte, és una de les consultes que molts clients ens fan quan es tracta de la gestió de residus perillosos, per la qual cosa podem dir que els principals productors són:

  • Tallers d’automoció i nàutica

Els tallers de xapa i pintura generen grans quantitats de residus: absorbents, olis i grasses, anticongelant, envasos contaminats, aerosols, filtres, piles i bateries, etc. La manipulació correcta d’aquests permet que el taller compleixi la normativa, protegeixi la salut dels empleats i eviti la contaminació de l’ambient. Si tens dubtes no dubtis a consultar-nos i t’ajudarem en el que necessitis.

  • Bugaderies

Un altre dels sectors productors de residus perillosos són les tintoreries i bugaderies, en treballar diàriament amb químics com el tetracloroetilè, utilitzar aparells elèctrics i rebutjar envasos contaminats.

  • Empreses turístiques

Una de les principals problemàtiques en el sector de l’hostaleria, més enllà de la perillositat d’alguns residus com a fluorescents, piles, envasos, etc., radica en el volum generat de residus durant l’època estival, podent plantejar problemes relacionats amb la gestió i eliminació dels mateixos.

  • Construcció

Les activitats dutes a terme en el sector de la construcció presenten unes repercussions directes en el medi ambient, sent imprescindible dur a terme una gestió adequada dels residus, com a mescles bituminosas, terres i llots contaminats, materials amb asbest, draps i absorbents, envasos contaminats.Si necessites saber més dels serveis que tens al teu abast, no dubtis a fer-li un cop d’ull al nostre lloc web, on tendràs l’oportunitat de veure amb detall cadascun dels serveis que oferim pel que fa al tema de la gestió de residus perillosos. Som professionals que ens encarreguem de manejar aquest tipus de deixalles de manera professional i segura.

Subscriure's al nostre butlletí