Gestió de residus sanitaris

Gestió de residus sanitaris: Qui són els nostres potencials clients?

Actualment, a Adalmo la gestió de residus sanitaris és una de les nostres majors activitats comercials. Comptem amb professionals i equips d’última tecnologia per al tractament adequat de residus, sabem lo perillosos que poden ser, per aquesta raó sempre incentivem a particulars i empreses a realitzar una gestió correcta.

Som una empresa que compta amb autorització de la Conselleria de Medi Ambient per exercir aquest tipus de tasques en qualsevol moment, només necessita contactar-nos i nosaltres ens encarregam de tot.

Una catàstrofe o accident pot succeir en el moment menys esperat, és per aquesta raó que sempre recomanam als nostres clients portar un control de la generació de residus i mantenir un ordre i neteja constant, aquests residus són perillosos i un mal ús de ells pot afectar la salut de les persones i el medi ambient.

 

Qui es pot beneficiar de la gestió de residus sanitaris?

 En l’actualitat hi ha diversos sectors que necessiten la gestió de residus sanitaris, entre els quals es troben:

•Hospitals

 Sense cap dubte els hospitals són els que generen més quantitat de residus sanitaris, com xeringues, cultius, materials punxants entre d’altres. Amb el nostre equip professional, podrem subministrar els dipòsits necessaris i realitzar les retirades a demanda o en un termini establert.

•Sales de tatuatge

Aquest és un altre sector on es podria pensar que no es necessita la gestió de residus sanitaris, quan els tatuadors treballen diàriament amb agulles i catèters d’un sol ús que han de ser esterilitzats per un gestor autoritzat.

•Dentistes

Un altre dels professionals de la salut que necessita mantenir una gestió constant d’aquests residus són els dentistes, en treballar amb materials d’un sol ús, com agulles d’anestèsia i d’irrigació, instrumental d’endodòncia, fulles de bisturí, agulles de sutura, sondes d’exploració, restes de biòpsies i restes tissulars, ejectors de saliva, cànules d’aspiració quirúrgiques, cotó, gases, entre d’altres.

La gestió de residus sanitaris és una tasca essencial per a aquest tipus d’activitats. Si tens alguna consulta no dubtis en consultar-nos i amb gust podrem ajudar-te en el que necessitis.

Subscriure's al nostre butlletí